За клиенти

Уважаеми клиенти,

Сайтът ни е ориентиран предимно към търговци на едро, затова и цените посочени тук се отнасят за покупки, съобразени с минималните количества, заложени във всеки артикул.

Всички цени са в български лева, без ДДС.

При допълнителни въпроси относно наличността на поръчаните от Вас артикули, може да направите запитване, за да получите потвърждение. Някои от моделите на предлаганите от нас артикули са в повече от един цвят, затова уточнения могат да се направят при обработването на поръчката Ви.

Доставка и плащане

Ако нямате възможност да ни посетите на място, Вашата поръчка ще бъде доставена с куриер до адреса, който Вие сте посочили в заявката си. Срокът на доставката зависи от Вашето местоположение, като разбира се, ние се стараем да е в рамките от 2 до 5 дни. В случай, че срокът на доставката се увеличи (поради причини от различно естество), то Вие ще бъдете незабавно информирани. Всички подробности относно доставката ще бъдат уточнени в телефонен разговор при потвърждаването на поръчката Ви.

Вие получавате стоката си от куриера срещу наложен платеж на мястото на получаване. Транспортната услуга е за сметка на клиента.

Бихме желали да Ви предупредим, че „Шихо” ЕООД не носи отговорност при евентуални транспортни дефекти, възникнали при доставката.

Благодарим Ви за доверието!